Voorzitter

Bohez Roel - gewezen advocaat en hoofdlector Hogeschool Gent departement rechtspraktijk.

Ondervoorzitter

Vanoosthuyse Eddy -

Docent Hogeschool Gent/School of Arts-Koninklijk Conservatorium, Docent Fontys Conservatorium Tilburg/Nederland, Vice President International Clarinet Association/USA, Artistiek Manager International Clarinet Competition Ghent, internationaal solist, voormalig soloklarinettist Brussels Philharmonic.
www.eddyvanoosthuyse.be    

Secretaris

Kathleen Van Steenkistevrijzinnig humanistisch consulent, Huis van de Mens Gent.

Penningmeester
Marilou De Croock - 
Germanist, gewezen praktijkassistent lerarenopleiding Ugent en coördinator middelbare school -organisator Koetshuisconcerten 

Leden van het uitgebreid bestuur

 Van Autenboer Griet - gepensioneerd hoofd studentenadministratie lerarenopleiding Hogeschool Gent.                                 

 Van Haute Mieke -

Voorzitster Muziekraad Vlaanderen, gewezen directrice  stedelijke academie voor Muziek en Woord Izegem, docente compositie KM Conservatorium Gent.
Stichter en beheerder van Camera Obscura, beheerder van Jeugd & Muziek Izegem en ondervoorzitter van VerDi, lid van ISME, het European Piano Teachers Association (EPTA) en stichtend lid van Yotam (jong muzikaal talent). 

www.matrix-new-music.be/componist/van-haute-mieke

Callens Luc -
Hoboïst, organisator Middagconcerten Antwerpen, zaakvoerder Catalpaproductions. Hij studeerde aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent en behaalde bij Paul Beelaerts het diploma hobo met grote onderscheiding. Als orkestmuzikant was hij onder andere in dienst van de Vlaamse Opera en de Koninklijke Muntschouwburg
.

Agsteribbe Frank -

Docent, onderzoeker en projectleider aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.
Co-voorzitter van de onderzoeksraad van het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Antwerpen. Oprichter en tot 2013 klavecinist en dirigent van het Belgisch barokorkest B’Rock.
Frank Agsteribbe is dirigent en artistiek leider van het vocaal ensemble cantoLX in Luxemburg, waar hij ook curator is van de festivals “Passions et Lamentations” en “Stille Kunst”.

www.frankagsteribbe.be